2010. szeptember 12., vasárnap

Pénteki gyöngyöstali

Pénteken Beánál tartottuk a talit, mivel a célunk az volt, hogy megtanuljunk gyöngyhorgolni, és ehhez nyugodt környezetre volt szükségünk. Ezúton is köszönöm Bea, hogy vendégül láttál minket. A horgolás számomra még mindig homály, de nem csüggedek. Helyette sokat beszélgettünk, csereberéltünk alapanyagokat és késztermékeket:) Ezúttal Mérivel egymást húztuk. Méritől ezt a karkötőt kaptam. Ezúton is köszönöm Mérinek a karkötőt nagyon szuperül néz ki.
Bea már megmutatta a blogján, hogy milyen csodás rózsás nyakláncokat csinál, és én nem tudtam ellenállni neki. Ezt a nyakláncot "kunyeráltam el", és cserébe érte Bea tőlem egy bross-t kért, de a színeket és formákat illetően teljesen szabad kezet kaptam, mivel Ő minden színt szeret:D Remélem sikerül olyat készítenem majd, ami annyira fog neki tetszeni, mint amennyira a rózsás nyaklánc nekem. Köszönöm szépen a nyakláncot is.
Nagyon várom a következő talit, mert nagyon jól éreztem magam. Remélem a Többiek is:D Bogi és Móni sajnos az idő szűkössége és mert reménytelen eset vagyok engem nem tudtak megtanítani horgolni, de talán sikerült ellesnem néhány alapot, ahhoz hogy el tudjak indulni. Azért köszönöm, hogy megpróbáltátok:)

2 megjegyzés:

Ládikó írta...

Gyönyörű mindkét ékszer, viseld egészséggel. :-)

kobema írta...

Igazán odaadtam volna "csak úgy" is, de köszönöm szépen a kedves viszont-felajánlást! :)
Nagyon jó volt, hogy jöttetek, a horgolásba majd belejössz, először én is azt hittem sosem sikerül, aztán már kész is a hurkám! Legközelebb segítünk!

Megjegyzés küldése

 
Blogger Templates MySpace 2.0 Layouts
Blog Backgrounds
MySpace Comments