2010. július 30., péntek

Vörös jáspis-Fekete

Ma ismét találkoztunk a fehérvári gyöngyöslányokkal. Megbeszéltük, hogy mindenki hoz valamit zsákbamacskának, és húzunk. Én ezt a jáspis medált készítettem, amit Kobema kapott. Remélem tetszik neki, és boldogan fogja viselni. Bea használd egészséggel!

Én egy horgolt karkötőt kaptam barna-barack színben Mónitól, de sajnos ma már nem tudtam lefényképezni, mert besötétedett. Remélem holnap kisüt a nap, és tudok róla képet csinálni! Nagyon örülök neki, főleg, hogy ez a technika számomra még rejtély, de remélem 23-án feltárul előttem a titkok kapuja:)

5 megjegyzés:

Kritti írta...

Nagyon jól néz ki a kollekciód:-)))

kobema írta...

IGEN, IGEN, nagyon tetszik, és pont az én stílusom!!! Egész biztosan viselni fogom nagy örömmel. És tetszik az összeállítás is, egy az egyben elfogadnám azt is mellé! :)))
KÖSZÖNÖM A NYAKLÁNCOT!
A képet, ha nem haragszol átmásolom a blogomra is.

kobema írta...

Ja, és akartam már mondani, Anyukád képére egy pillanatra mindig azt hiszem, hogy Te vagy! Nagyon fiatal és csinos, büszkék lehettek rá!

Noyka írta...

Örülök, hogy tényleg tetszik, és persze én elfogadnám ezt a kollekciót! Anyukám nevében is köszönöm az Őt dicsérő szavakat, nagyon büszkék vagyunk rá, és már most remélem, hogy valamit örököltem ebből a jövőre vonatkozóan:)

Névtelen írta...

Moim ez az összeállítás nagyon teccik:)
Szuper:D
Puszillak:)

Megjegyzés küldése

 
Blogger Templates MySpace 2.0 Layouts
Blog Backgrounds
MySpace Comments